Flere turer på MC for Lars i vår

I lang tid har Lars hatt et ønske om å ta turen til Fokstumyra naturreservat, og rundt Sankthans ble det noe av. Målet var å se den fine blåstrupen. Det ble både blåstrupe og to moskusokser på Hjerkinn. Det ble også turer forbi Gaustatoppen og til Mølen naturreservat. Det ble mange kilometer på mc, og mange fine opplevelser.

Mai på hytta og dagstur til Finse


Lars stilbrakte noen dager på hytta alene. Våren lar vente på seg, men det ble en tur til Finse for å få en siste skitur i år. Turen gikk opp på Finsenuten som ligger i bakgrunnen på bildet over. Tog 601 på vei inn i Finsetunellen på vei vestover. Dagstur til Finse fra hytta var veldig lettvint

En forsmak på sommerferien


Lars var en uke på hytta alene, og det ble mange fine turer både med og uten fiskestang. Nærkontakt med reinsdyr rundt Storevarden var en flott opplevelse.
Det ble noen fine ørreter, noen endte på middagsbordet, andre havnet i fryseren til en senere anledning.

Ny tur på Bergensbanen


Lars skulle på tur med Arne til Finse, men av ulike årsaker måtte Arne bli hjemme. Med adgang til førerrom ble det likevel en veldig fin minnerik tur. Hyggelige lokførere som alltid, Mikkel, Alf og Martin hadde mye å fortelle. Lærer alltid noe på disse turene. Her på vei inn til Tunga stasjon.

Tur over Vossaskavlen, Upsete-Hallingskeid


Etter en fin tur fra Upsete til Myrdal tidligere på sommeren, bestemte Lars seg for å gå deler av samme tur, men i stedet for å gå ned til Myrdal fra Kaldavatnet, gikk turen over Vossaskavlen til Hallingskeid. Det ble en flott tur, med tog tilbake fra Hallingskeid til Myrdal, og deretter tilbake med tog 64. Turen frister til gjentagelse...