Hilde

Kusinene på hotell

Høstens kusinetreff ble en hyggelig hotelltur til Quality Spa & Resort Son. Her koste vi oss fra fredag 12. september  til lørdag 13. med boblebad, fotspa og svømmeturer i det flotte badeanlegget.

"Subsonic"-mammaene feiret Unni 50 år


"Subsonic"-mammaene var invitert for å feire Unni som fylte 50 år. Unni inviterte til «white party» på Villa Malla og hun hadde laget i stand en fantastisk flott fest! Vi hadde en veldig hyggelig kveld sammen og her er hele gjengen samlet i det flotte ettermiddagslyset!

Jentetur til London

Siste uka i ferien dro Julie og Hilde til London. Vi hadde noen dager fylt med masse shopping, men det ble også tid til musical besøk på kveldstid og tid til å være turist på dagen. Flott tur for oss begge før høstens jobbstart!

Sommertur til Vegårshei

Også denne sommeren fikk vi mulighet til å ta en tur til hytta på Vegårshei. Dagene gikk fort og det ble både tur til Arendal og skogstur med bringebærplukking og steinkasting på det «faste» kastetreet.

På dansekonkurranse i England

En flott dansesal fra konkurransen "Divadivo" i England.

Siste helgen i februar reiste Julie og Hilde sammen med flere andre dansere til dansekonkurransen DivaDivo i Bridlington utenfor Manchester. Det ble lange dager inne i dansesalen for både dansere og tilskuere, men Lise og Hilde fikk også tid til noen spaserturer langs de flotte strandpromenadene i det deilige vårværet!