Tidlig vinter på hytta


Et nydelig høstvær i oktober, den første snøen har kommet men det er fint å gå til Åkrefjell

Gamlebyen i Fredrikstad


En høstdag i oktober ble det en fin tur til Gamlebyen i Fredrikstad. Fint å spasere rundt i koronatiden på god avstand.

Ingen tur til Hellas i år - hytta ble redningen


På grunn av reiseforbud ble det ingen tur til Hellas i september i år. Denne ferien ble i stedet lagt til hytta, med ganske fint vær og fine turer. Ut over høsten ble det flere turer, og selv om snøen kom tidlig forsvant den i den milde regntunge høsten.

Sommerferien 2020

Årets ferie ble veldig lik fjorårets, men i år var vi alle preget av covid-19 og de begrensningene det førte med seg. Likevel en fin ferie på hytta, i Ulvik sammen med Julie, Erik, Kaja og Cristine. Bildet over er Julie i et tandemhopp på Bømoen på Voss. Etter en uke i Ulvik ble siste del av ferien tilbrakt på hytta.

Våren i koronatiden


Året så langt ble preget av koronasituasjonen som la begrensninger på hvor man kunne reise. Det ble en dagstur på hytta, og når det ble gitt anledning til å reise opp igjen ble det fine skiturer i rene påskestemningen. Dagstur til Ulvik ble det i Kr. Himmelfartshelgen, så mye ble likt tidligere år. Stavkirker ble besøkt, riktig nok bare utvendig, alle var stengt for besøkende når vi var der. Bildet over er fra en skitur oppe ved Trommenatten.

Vinteren 2020


I ruskeværet holdt rypene seg i bjørkebeltet, og holdt seg i snøen selv om vi kom ganske nærme

I år blir det en samleside for vinteren. Lite eller ingen snø hjemme, og en del snø og vind på hytta gjorde at det ikke ble så mange eller lange turer. Hyggelig besøk av Inger og Thomas, og Julie kom opp første delen av vinterferien. Det som skulle bli en fin ettervinter endte med full stopp i hyttebruken på grunn av koronaviruset og hyttenekt i hele Hallingdal.