Julie

Flott 3. og 5. plass i finalene i årets NM Freestyle til Julie


På NM's første dag klarte Julie en flott 5. plass i Freestyle. Mange gode dansere ble slått ut i semifinalen, og etter en flott spot ble det en fin plassering. Deretter ventet prøve til antidoping Norge. I søndagens slow-konkurranse gikk det enda bedre, en 3. plass og med det en plass på pallen.

3. plass i VM disco duo til Julie og Renate


Så klarte Julie og Renate det igjen. I årets VM i disco, oppnådde de en flott 3. plass. Tidligere i uken hadde "Subsonic" gått til finale og med det en sterk 6. plass.

Julie og Renate med flott 6. plass i disco EM


Julie og Renate klarte på nytt å nå finalen i duo under disco EM som ble arrangert i Kielce i Polen.

FLOTT PRESTASJON I DANCESTAR


Julie og Renate på toppen av seierspallen under årets Dancestar

Nok en gang viste Julie og Renate hvem som for tiden er beste par i freestyle. Årets Dancestar gikk av stabelen på Brunstad konferansesenter i Stokke i Vestfold, der jentene vant både freestyle dobbel og slow dobbel i sterk konkurranse med både norske og engelske dansere.
Renate vant i tillegg både freestyle og slow, Julie fikk 8. plass i den sterke freestylefinalen. I slow ble det semifinale.
En flott prestasjon gjennom en lang krevende weekend.

JULIE OG RENATE BLE NORGESMESTERE I DISCO DUO

Julie og Renate klarte det igjen og ble norgesmestere i disco duo sr. i Kjennhallen på Lørenskog. En flott prestasjon som viser at de er jevne og gode i duo for tiden.