Så var også den siste delen av ferien over for i år. Været var absolutt ikke på vår side, men vi fikk likevel mye ut av dagene der vi også i år leide "Butikken" i Øydvinstod i Ulvik.

Vi satt en etterminddag ute i hagen og Julie fikk plutsetlig øye på havørnen som var på vei tilbake fra Osa med fisk i klørne.

Første uke var vi på hytta på Gol, og vi hadde ikke spesielt fint vær. Vi var blant annet på gocart-kjøring på Fuglehaugen, en dag med forholdsvis fint vær. Magnus og Lars kjørte hver sin gocart, Julie kjørte en runde sammen med Lars. Det var utrolig gøy (se artikkel under Magnus).
Ellers ble det noe fisking på Lars, fotografering av en stor elg som du også kan lese om i egen artikkel. Lars og Hilde gikk også en tur opp på Skogshorn i brukbart vær. Lett og fin topp å gå på og en kjempefin utsikt.

Her ble det en kjempefin utsikt med flott lys for fotografering.
Ellers ble det en tur til Nystølsvarden og litt shopping på Fagernes. Koselig ute som vanlig med bålpanne og dart i tillegg til Yatzy og Casino innendørs.
I mellomuken var Hilde med mormor til legen og hjalp til så godt som mulig. Det ble to sykkelturer på Hilde og Lars, en til Biritjern i Losbymarka og en fin fra Stryken via Gjerdingen, Katnosa og Sandungen. Fint vær haddde vi også.
Mange lange oppoverbakker fra Stryken opp mot Gjerdingen
Så kom turen til Ulvik og "Butikken" som vi også leide for 2 år siden. Ustabilt vær hele tiden, men vi fikk besøkt Voss, fisket mye fra båten og en tur opp til Fessavatnet som vi pleier. Julie vant fiskestatistikken med mange lyr, en torsk og mange ørreter både i Fessavatnet og Espelandsvatnet.
Utrolig nok badet Magnus hver dag, selv når gradestokken dalte helt ned til 14,5 °C
Lars var ute både sent og tidlig for å fange sjøørret. men det ble bare en som havnet i fryseren. En ble sluppet ut igjen, og det var en relativt stor fisk som slapp med skrekken. Uansett en flott ferie, med turen via Flåm og over Hemsedalsfjellet som avslutning.

Her er Julie og Magnus i full aktivitet den første kvelden når vi kom frem. Da var det rundt 19 °C i vannet, men temperaturen dalte til under 15 °C når regnværet festet grepet.