Lars tok langhelg to uker før jul på Schibsted-hytta på Beitostølen. Nydelig vintervær den siste dagen, her mot WC-løypas høyeste punkt. Kollega Bjørn tok dette bildet, midt i en treningsøkt med Rustad IL som han var på treningsleir sammen med.

Det var lite snø på Beitostølen, så den eneste skimuligheten var å gå den 5 km lange WC-løypa flere ganger. Det ble turer hver dag, men søndagen var desidert den fineste med nydelig vintervær og -10 °C. Løypa gir ikke mye hviletak så det ble fine treningsturer denne helgen.


To kvelder ble det rakfisk med tilbehør...


Etter skitur og badstue på lørdag, ble det en kjøretur over Valdresflya til Gjendesheim. Det begynte å skumre så det var et spennende lys.

Det er forståelig at Valdresflya vinterstenges. Det blåste en del, og det føyket til i vegen. Selv om det var lite snø på overgangen var sikten til tider dårlig, så veien var nattestengt mellom kl. 20 og 08.

Det er ikke sånn man pleier å se Gjendesheim. -1 °C og bitende vind gjorde oppholdet utenfor bilen ganske kort.


Her er et kjent parti, Knutshøe til venstre, Besshø i bakgrunnen innhyllet i skyer med den karakteristiske Besseggen foran.


Søndag morgen var det nesten magisk stemning når solen stod opp. Dette er mot Mugnetind på flaten foran hytta.


Schibsteds hytte, eller hus er vel riktigere å si, ligger i den midterste raden omtrent midt i bildet. En flott week-end går mot slutten...